top of page

Zoek je iemand om je bedrijfspand te laten schilderen?

Als je een bedrijfspand (bijvoorbeeld een kantoor, winkel, horecazaak) in Amsterdam hebt, is het belangrijk om er professioneel en verzorgd uit te zien. Een goed onderhouden uiterlijk kan namelijk een positief effect hebben op het imago van je bedrijf en op de beleving van je klanten. Een manier om dit te realiseren, is door je bedrijfspand te laten schilderen en regelmatig te upgraden..

Er zijn verschillende redenen waarom het schilderen van een bedrijfspand in Amsterdam aan te raden is. Zo kan het schilderwerk verouderd of beschadigd zijn, wat een onprofessionele indruk kan geven. Ook kan het zijn dat je het uiterlijk van je pand wilt veranderen, bijvoorbeeld omdat je het interieur hebt aangepast of omdat je een nieuwe huisstijl hebt ontwikkeld. 

In alle gevallen ben je bij de schilders van Grachtenschilder aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het schilderen van horecazaken, winkels, beauty salons en kantoren. Wil je meer weten? Neem contact op!

Opties diensten

KANTOREN

Je kantoor in een nieuw en fris jasje steken? Misschien ga je verhuizen naar een nieuw kantoor of ben je toe aan een upgrade, wij schilderen je kantoorpand graag snel. Optioneel buiten kantoor uren zodat je er collega's er amper last van hebben.

Prijs op aanvraag

BEAUTY SALON

Wil jij jouw cosmetische salon, nagelstudio, kapsalon, massagehuis of ander soort beautysalon laten schilderen? We hebben ervaring met het schilderen van verschillende nagelstudio's en beauty salons. We bespreken graag de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

HORECAZAAK SCHILDEREN

Amsterdam staat bol van de horecazaken dus het is niet gek dat we regelmatig benaderd worden voor het schilderen van een Amsterdamse horecazaak. 

 

We hebben veel ervaring met de beste materialen voor bijvoorbeeld natte ruimten, barren of keukens die veel te verduren hebben en welke kleuren een bepaalde sfeer creëren. We helpen je graag.
 

Eerdere projecten

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen  actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en Amsterdamse panden.

Naast VVE projecten is Nils in te huren voor interieur make-overs, grote en kleine projecten en kleuradvies. Meer weten? Op zoek naar een betrouwbare schilder in Amsterdam? Neem contact op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page