top of page

Schilder nodig in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een binnen- of buitenschilder in Amsterdam en omgeving? Dan helpt Grachtenschilder je graag!

Nils Beijerbergen van Henegouwen is al 15 jaar schilder in Amsterdam en helpt je graag met al je schilderklussen.

 

We bieden verschillende diensten zoals kleuradvies, een gehele pand make-overs en allerhande binnen en buiten schilderklussen op maat.

 

Naast Amsterdam zijn wij beschikbaar in voor Amsterdam en omgeving voor zowel particuliere, zakelijke als VVE klussen.

 

Ons team van ervaren schilders zorgt ervoor dat uw project efficiënt en met de hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd. Wij gebruiken alleen de beste verfproducten en houden altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact op met De Grachtenschilder voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Wij helpen u graag met het creëren van de gewenste sfeer in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam.

Opties diensten

KLEURADVIES

Weet je niet zo goed wat je met je woning of interieur aan wil, maar ben je wel toe aan iets nieuws? De Grachtenschilder geeft je in max 1 uur een kleuradvies op maat voor jouw interieur.

€ 49,-

INTERIOR MAKE-OVER

Toe aan nieuw interieur? Met onze room make-overs geven we jouw kamer of kamers een geheel nieuwe look terwijl jij naar je werk bent. Je komt aan het einde van de dag terug in een nieuw huis waar je weer verliefd op bent ♥️

vanaf € 699,-

SCHILDERWERK OP MAAT

Uiteraard staat de Grachtenschilder ook voor je klaar voor allerlei andere schilderprojecten. Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk in Amsterdam en omgeving? We maken graag een offerte op maat.

Vanaf € 599,-

Eerdere projecten

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen  actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en Amsterdamse panden.

Naast VVE projecten is Nils in te huren voor interieur make-overs, grote en kleine projecten en kleuradvies. Meer weten? Op zoek naar een betrouwbare schilder in Amsterdam? Neem contact op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page