Schilder nodig in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een binnen- of buitenschilder in Amsterdam en omgeving? Dan helpt Grachtenschilder je graag!

Nils Beijerbergen van Henegouwen is al 15 jaar schilder in Amsterdam West en helpt je graag met al je schilderklussen.

 

We bieden verschillende diensten zoals kleuradvies, een 1 day room make-over en allerhande binnen en buiten schilderklussen op maat.

 

Naast Amsterdam West zijn wij beschikbaar in heel Amsterdam en omgeving voor zowel particuliere, zakelijke als VVE klussen.
 

Opties diensten

KLEURADVIES

Weet je niet zo goed wat je met je woning of interieur aan wil, maar ben je wel toe aan iets nieuws? De Grachtenschilder geeft je in max 1 uur een kleuradvies op maat voor jouw interieur.

€ 49,-

1 DAY ROOM MAKE-OVER

In 1 dag een nieuw interieur? Met onze 1 day room make-over geven we jouw kamer een geheel nieuwe look terwijl jij naar je werk bent. Je komt aan het einde van de dag terug in een nieuw huis waar je weer verliefd op bent ♥️

€ 499,-

SCHILDERWERK OP MAAT

Uiteraard staat de Grachtenschilder ook voor je klaar voor allerlei andere schilderprojecten. Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk in Amsterdam en omgeving? We maken graag een offerte op maat.

Vanaf € 599,-

Eerdere projecten

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen  actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en Amsterdamse panden.

Naast VVE projecten is Nils in te huren voor 1 day room make-overs, grote en kleine projecten en kleuradvies. Meer weten? Neem contact op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon