top of page

Op zoek naar een gietvloer in Amsterdam?

Wat is een Gietvloer? - De Beste Keuze in Amsterdam

Ooit gehoord van een gietvloer? Het is dé vloer voor mensen die houden van strak, stijlvol en easy-to-clean. Als jouw go-to schilder en gietvloer dude in Amsterdam, hebben we alles wat je nodig hebt om je plek een make-over te geven.

 

Waarom De Grachtenschilder jouw Gietvloer go-to-person in Amsterdam is

Bij De Grachtenschilder snappen we dat je huis of kantoor meer is dan vier muren. Daarom maken we gietvloeren die net zo uniek zijn als jij. En ja, we zijn jouw ultieme schilder in Amsterdam voor alles wat met kleur te maken heeft.

 

Waarom je voor ons wilt gaan:

  • Modern en eerlijk Advies: Als je go-to schilder en gietvloer expert in Amsterdam, helpen we je met de mooiste kleuren en modernste materialen.

  • Duurzaam en Hip: Onze gietvloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook super duurzaam. Perfect voor jouw bruisende leven!

  • We komen naar je toe: Of je nu in het centrum van Amsterdam zit of net daarbuiten, we zijn er voor je.

  • Full Service, Geen Gedoe: Van het eerste gesprek tot de laatste kwaststreek, we maken het je makkelijk. We zijn jouw one-stop-shop voor schilderwerk en gietvloeren in Amsterdam.

 

Dus, ben je op zoek naar een schilder in Amsterdam die ook een kei is in gietvloeren? Stuur een mailtje of geef ons een belletje voor een vrijblijvende offerte!

1.png
1.png
1.png

Opties diensten

KLEURADVIES

Weet je niet zo goed wat je met je woning of interieur aan wil, maar ben je wel toe aan iets nieuws? De Grachtenschilder geeft je in max 1 uur een kleuradvies op maat voor jouw interieur.

INTERIOR MAKE-OVER

Toe aan nieuw interieur? Met onze room make-overs geven we jouw kamer of kamers een geheel nieuwe look terwijl jij naar je werk bent. Je komt aan het einde van de dag terug in een nieuw huis waar je weer verliefd op bent ♥️

vanaf € 699,-

SCHILDERWERK OP MAAT

Uiteraard staat de Grachtenschilder ook voor je klaar voor allerlei andere schilderprojecten. Binnenschilderwerk of buitenschilderwerk in Amsterdam en omgeving? We maken graag een offerte op maat.

Vanaf € 599,-

Eerdere projecten

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen  actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en Amsterdamse panden.

Naast VVE projecten is Nils in te huren voor interieur make-overs, grote en kleine projecten en kleuradvies. Meer weten? Op zoek naar een betrouwbare schilder in Amsterdam? Neem contact op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page