top of page

Babykamer of kinderkamer schilderen

Misschien wel een van de belangrijkste en bijzonderste kamers in je huis, de babykamer of kinderkamer. Ben jij in blijde verwachting van een kindje of wil je juist een nieuw interieur voor je kindje? De Grachtenschilder helpt je graag met het schilderen. Wij schilderen met name in Amsterdam en omgeving.

Wat kan de Grachtenschilder voor je doen?

KLEUR ADVIES

We bepalen samen welke kleur of kleuren die het beste passen bij de baby- of kinderkamer. Ik geef je daarna een advies waar jij zeker weten heel blij van gaat worden.

1 DAY ROOM

MAKE-OVER

In één dag geef ik de babykamer of kinderkamer een geheel nieuwe kleur. Jij gaat in de ochtend de deur uit en je komt 's avonds thuis in een kant en klare kamer. 

PROJECT OP MAAT

Wil jij wat bijzonders in de baby- of kinderkamer zoals sierlijsten, meerdere kleuren, een plafond geschilderd of ook de kozijnen? Dan maak ik graag een prijs op maat voor je. Laat je gegevens achter en ik neem direct contact met je op!

Vraag nu meer informatie over jouw nieuwe baby- of kinderkamer aan!

Thanks! Je hoort zsm van me!

Artikelen over babykamers en kinderkamers

Inspiratie

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen sinds 6 jaar actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en kleuren. Het liefst gaan saaie projecten dus!

Nils is zich de laatste jaren steeds meer toe gaan leggen op moderne interieurs die met de beste en mooiste kleuren gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld Farrow & Ball verf. 

Naast 1 day room make-overs kun je de Grachtenschilder ook inzetten voor grotere projecten zoals je hele woning laten schilderen, meerdere kamers, plafonds schilderen, kozijnen schilderen of de buitenkant van je woning. Wil je meer weten? Laat je mailadres achter en we nemen direct contact met je op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
5,0.png
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page