top of page

1 day room make-over

Ben jij eigenlijk heel blij met hoe je woning erbij staat, maar ben je toch toe aan een vernieuwd interieur? En heb je geen zin in al te veel gedoe en veranderingen? Met de 1 day room make-over maak ik binnen 1 dag jouw woon- of slaapkamer, je kantoor of de babykamer als nieuw! Ik schilder met name in Amsterdam en omgeving.

Voor de 1 day room make-over maakt het niet uit dat je nog geen idee hebt wat je wil. Ik kom langs voor een intake en neem mijn kleurenstalen mee, zodat we samen de beste kleur kunnen bepalen. Een 1 day room make-over kost inclusief materiaal

€499,-.

 

Liever eerst even bellen om te kijken wat er bij je past? Dat kan natuurlijk ook. Laat je gegevens achter dan bel ik je.

Hoe werkt de one day room make-over? 

KLEUR ADVIES

We bepalen samen welke kleur of kleuren het beste passen bij de kamer. Ik kom even langs en we doen een korte intake (+/- 20 minuten).

1 DAY ROOM

MAKE-OVER

In één dag plak ik de kamer helemaal af met tape, dek ik alles af en geef ik de kamer de nieuwe kleur(en).  Ik begin vroeg in de ochtend en aan het einde van de dag kom jij terug in een nieuw huis!

WEER VERLIEFD OP JE WONING

Na deze room make-over heb jij weer een interieur waar je verliefd op bent! En dat zonder teveel gedoe, tijd en de aanschaf van een compleet nieuw interieur.

Vraag nu je 1 day room make-over aan!

Thanks! Je hoort zsm van me!

Recensies one day room make-over

Super blij met onze woonkamer nadat Nils deze een nieuwe look heeft gegeven. In ons huis waren alle muren saai wit en we vonden het lastig om een kleur te kiezen. Ik had nooit zelf deze kleur (lichtroze) weten uit te kiezen, maar hij matched perfect met de huidige meubels. Ook rade Nils aan twee zijmuren van deze kleur te voorzien en idd het krijgt nu echt een hele warme uitstraling. Deze kleur op de muren maakt onze woonkamer nu helemaal af.

LEN & COEN / AMSTERDAM

Nils is naast een hele goede schilder een van de leukste personen om in je huis te hebben. Hij kan ontzettend hard werken en heeft altijd een mooi verhaal om te vertellen.

ANNE / AMSTERDAM

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen sinds 6 jaar actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en kleuren. Het liefst gaan saaie projecten dus!

Nils is zich de laatste jaren steeds meer toe gaan leggen op moderne interieurs die met de beste en mooiste kleuren gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld Farrow & Ball verf. 

Naast 1 day room make-overs kun je de Grachtenschilder ook inzetten voor grotere projecten zoals je hele woning laten schilderen, meerdere kamers, plafonds schilderen, kozijnen schilderen of de buitenkant van je woning. Wil je meer weten? Laat je mailadres achter en we nemen direct contact met je op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page