top of page

Schilder nodig VVE Amsterdam?

Ben jij onderdeel van een VVE (Vereniging Van Eigenaren) in Amsterdam en zijn jullie op zoek naar een schilder om jullie pand of panden te schilderen? De Grachtenschilder staat voor je klaar!

Wij specialiseren ons in kleinere tot middelgrote VVE's. En kunnen worden ingehuurd voor trappenhuizen, buitenkant schilderwerk, binnenwerk en al het andere onderhoudswerk dat nodig is voor uw VVE.

Bent op zoek naar een nette, goede en betrouwbare VVE schilder en wilt u geen massale aannemer inhuren? Neem dan contact op met Nils Beijerbergen van Henegouwen!

De Grachtenschilder regelt de eventuele steigers en het materiaal. 

VVE schilderwerk

TRAPPENHUIZEN

Voor uw VVE op zoek naar een schilder die de trappenhuizen weer een opknapbeurt geeft? Wij zorgen dat alles er weer netjes uit ziet en weer een minimaal 7 jaar meegaat.

BUITENKANT SCHILDERWERK

Voor kleine en middelgrote VVE's verzorgen wij graag het schilderwerk aan de buitenkant van het pand. Kozijnen, muren, deuren, laat ons weten wat de wens is en we geven graag een offerte op maat.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Is jullie pand toe aan reparatie en/of meerjarig onderhoud? Dit doen wij het gehele jaar door (ook in de wintermaanden).

Wij maken graag een offerte of maat voor het te verrichten werk.

Vraag nu je VVE offerte aan!

Thanks! Je hoort zsm van me!

Artikelen over schilderen

Meer over Grachtenschilder

Met meer dan 15 jaar ervaring is Nils Beijerbergen van Henegouwen  actief in Amsterdam als de Grachtenschilder. Hij specialiseert zich in modern schilderwerk en Amsterdamse panden.

Naast VVE projecten is Nils in te huren voor 1 day room make-overs, grote en kleine projecten en kleuradvies. Meer weten? Neem contact op!

Nils beijerbergen van henegouwen.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
bottom of page